6 féle interfész áll a rendelkezésére, hogy összekapcsolja a CCS AWB rendszerét a házi redszerükkel és élvezhesse az eFreight és eVám nyújtotta lehetőségeket!

Tudja, hogy nem kell duplán rögzítenie a fuvarlevél adatokat akkor sem ha saját rendszere van de eVámot és eFreightet akar használni Magyarországon?

A CCS Hungary AWB az egyetlen on-line adatkapcsolatot biztosító rendszer amellyel a küldemény adatok bevitelével egyúttal teljesítheti elektronikusan a NAV, a handling agentek és a légitársaságok elvárásait is elektronikusan és össze is kapcsolható 6 különböző módon a központi speditőri rendszerével!

Csak a CCS Hungary AWB rendszer mentesíti Önt a papír alapú ügyintézéstől és így ez az egyetlen rendszer, amely nem költség, hanem költség-megtakarítás és nem igényel beruházást a rendszerek összekapcsolása!

Ma már a papír alapú ügyintézésnek nem csak költsége, hanem már külön díja is van, ha nem továbbította az adatokat elektronikusan!

Utána számolt valaha mennyibe kerül a papír alapú ügyintézés? Mennyi az élő munka, anyag, közlekedés, archiválás költsége a rendellenességek, késedelmek költségéről nem is beszélve? A versenyhátrány bevételkiesését nem is említve?

Kész megoldásokat kínálunk, méghozzá 6 különbözőt, amelyek közül az egyik alkalmazására biztosan alkalmas az Önök házi rendszere is! Vannak aki ezt immár közel 20 éve használják!

Ismerkedjen meg azokkal a lehetőségekkel, amelyekkel megszabadulhat a dupla adatrögzítéstől és nem kell tartania az eVám jogosultság elvesztésétől sem! Ne kockáztassa tovább az elgépelésekből adódó fuvarozási rendellenességeket és vámbüntetéseket.

Szeretne többet megtudni a lehetőségekről? A rendelkezésre álló interfészeket bemutató prezentáció letöltéséhez kattintson az alábbi ikonra:

Önt már meggyőztük de meg kell még győzni a központját is? Készítettünk Önnek egy azonnal továbbítható angol nyelvű prezentációt is. Töltse le és ha alkalmasnak találja, továbbítsa a központi IT-nak.

Ha kérdésük lenne, készséggel vállaljuk a közvetlen egyeztetést a központjukkal, hiszen ezek már informatikai kérdések.

Önnek csak döntenie kell, a többit ránk bízhatja!

Kérdése van? Úgy érzi, hogy ez nem megvalósítható? Kérdezzen rá az Önt foglalkoztató problémára a sales()ccs.hu mailcímen vagy egyéb elérhetőségeinken!

Segítünk megtalálni a megoldást!

Ne feledje, hogy a CCS Hungary nem csak az egyetlen magyar légiközlekedési rendszerház, hanem intézményrendszer is a IATA és FIATA ajánlásoknak megfelelően, amelynek fő célja az air cargo logisztikai láncban résztvevők munkájának egyszerűsítése és koordinálása. Alapos és naprakész információkkal rendelkezünk a folyamatokról, trendekről és a problémákról és ismereteinket örömmel osztjuk meg minden kedves partnerünkkel.

 


Azok akik a lokális text file alapú interfészt választják, kérjék a text alapú interface leírásást.

 

 

Last Updated ( 2020. október 07. szerda, 08:45 )  
copyright 2009. (c) CCS Hungary Aircargo Ltd.
H-2724 Újlengyel, József Attila utca 12.
email: sales()ccs.hu
Figyelem, a weboldal Joomla alapú és sütiket is használ!