Budapesti Műszaki Egyetemen elhangzott előadásaink anyagai, (nem)kizárólag a hallgatók számára!

Oktatási és tudományos kutatási tevékenységünkkel évtizedek óta igyekszünk segíteni az iparág fejlődését és az újabb- és újabb nemzedékek ismeretszerzését.

Kedves tanulni vágyó fiatalok! Forduljatok hozzánk bizalommal, ha légiközlekedési tanulmányaitokhoz anyagra, tanácsra, szakdolgozati segítségre van szükségetek.

Kedves Egyetemi Hallgatók!

Az alábbi anyagokat láthattátok az előadásokon. Nyugodtan töltsétek le és használjátok szerzői jogaink betartása mellett, azaz amennyiben publikálni kívánjátok részben vagy egészben, kérjetek előzetesen engedélyt tőlünk.

Köszönjük és jó tanulást kívánunk!

2017.03.29. BME Csányi István: Légiáru fuvarozás és EDI

2017.03.29. BME Dr. Gonda Zsuzsanna: Repülési informatika

2016.03.23. BME Csányi István: Légiáru fuvarozás és EDI

2016.03.23. BME Dr. Gonda Zsuzsanna: Repülési informatika

2014.02.26. BME Csányi István: Légiáru szállítás automatizálása Magyarországon

Könyvajánló: Dr. Gonda Zsuzsanna: Repülési Informatika

Ez pedig egy olyan oldal, amely igyekszik összefoglalni a magyar air cargo informatika történetét, és a MALÉV Air Cargo történetét is, kitérve a BUD és Pécs-Pogány repülőtér fejlődésére is. Kutatóknak, hallgatóknak, érdeklődőknek ajánljuk! Nézze meg, meglepően sok dologra lehetünk büszkék, mi magyarok, az air cargo informatika terén is.

 

Nagyon sok megkeresés érkezik hozzánk szakmai gyakorlattal kapcsolatban, ám sajnálattal tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy megváltozott a jogszabály környezet, adókötelezettség terheli a szakmai gyakorlatot biztosító vállalatot! Elnézésüket kérjük, de csak azokat a diákokat áll módunkban szakmai gyakorlatra fogadni, akikre nem vonatkozik az adóköteles bérezési kötelezettség a szakmai gyakorlat idejére. Köszönjük szíves megértésüket. Szerencsére a szakdolgozattal kapcsolatos segítség után még nem kell adót fizetni, ezen a területet továbbra is korlátozás nélkül tudjuk fogadni a hallgatókat.

 

 

 

Last Updated ( 2017. április 06. csütörtök, 13:08 )  
copyright 2009. (c) CCS Hungary Aircargo Ltd.
H-2724 Újlengyel, József Attila utca 12.
email: sales()ccs.hu
Figyelem, a weboldal Joomla alapú és sütiket is használ!