CCS Hungary Áruhelyfoglalási és Menetrendi modul a BACH cargo rendszerhez

Ön is úgy gondolja, hogy a PC technológia fejlődése már feleslegessé teszi a nagygépes rendszerek használatát?

Elege van a bonyolult, osztott és idegen nyelvű rendszerekből, amelyek diktálni igyekeznek a felhasználónak ahelyett, hogy kiszolgálnák?

Elfogadhatatlannak tartja, hogy a legapróbb módosítás is egy vagyonba és évekbe kerül?

Szeretné megkülönböztetni magát a versenytársaitól de a sablonos nagyrendszerek gúzsba kötik a kreativitását?

Rugalmasabban szeretne a piaci verseny kihívásaihoz alkalmazkodni?

 
 
Ha a fenti kérdések valamelyikére igen a válasza, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a
CCS Hungary gazdaságos, rugalmas, megbízható háttérrel rendelkező áruhelyfoglalási- és menetrendi rendszerét!
 
 

CCS Hungary Áruhelyfoglalási és Menetrendi rendszer (CCS Hungary Booking) a CCS Hungary BACH rendszer szerves része, de önálló rendszerként is működik és bármelyik cargo handling rendszerhez könnyen illeszthető, mivel a kommunikáció a két rendszer között szabványosított. A menetrend kezelés, amely minden foglalási rendszer alapvető funkciója, a legigényesebb elvárásoknak is megfelel. A legújabb trendeknek megfelelve terveztük meg és fejlesztettük ki, és a gyakorlatban is jól vizsgázott.

Az eddig leírtak megnyerték tetszését? Szeretne még többet megtudni a rendszerről? Kérjük töltse le a rendszer bemutató anyagát

 

vagy kérjen tájékoztatást elérhetőségeinken, a sales()ccs.hu e-mail címen!


Miért választaná éppen ezt a rendszert? Mert a járataira érkező foglalások, a menetrendjük és a kiadott díjak, szerződések nyilvántartásában, a szükséges IATA szabvány üzenetek automatikus kiküldésében és fogadásában élen jár, így a manuális munka minimalizálható. Mindemellett megbízható, gyors és könnyen kezelhető, egyszerű a felhasználói felülete és legfőképpen nem enged hibázni!

Miben jobb a CCS Hungary Booking a többi létező rendszernél? Miért érné meg Önnek ezt a rendszert választani?

- az iparág vezető szakértőinek és cargo vezetőinek segítségével terveztük és fejlesztettük és a gyakorlatban is jól vizsgázott
- megtervezésekor az elsődleges szempont volt a többi, már létező rendszer hátrányainak, hiányosságainak kiküszöbölése ugyanakkor azokat a funkciókat, melyek valóban hasznosak voltak megtartottuk, de kerültek bele olyan funkciók is, melyek a többi rendszerben még nem léteznek. A rendszer használata rendkívül egyszerű és a felhasználókat nem engedi hibázni!
- "No mainframe!" megoldás - olcsóbb környezetet és egy egyszerűbb és gyorsabb felhasználói felületet teremtve, mindemellett a testreszabása, továbbfejlesztése is sokkal egyszerűbb ezáltal
- magyarul (is) beszél a rendszer, nincs szükség magyarításra és gyorsabb az oktatása
- a jelentések könnyen kiexportálhatók a rendszerből a kívánt formátumban
- a rendszerben lévő funkciók követik a technológiai folyamatokat és számos ellenőrző pont  is beépítésre került
- szabványos, IATA standard üzenetet küld és fogad bármilyen verzióban, ezáltal könnyen illeszthető bármilyen saját vagy partneri rendszerhez
- támogatja a migrációt a meglévő rendszerükből
- eFreight kompatibilis


Miért cserélje le jelenlegi rendszerét?
Mindig egy nehéz döntés, hogy lecseréljük a rendszerünket vagy sem. Mindannyiunknak főleg rossz tapasztalataik vannak ezzel kapcsolatban, bár tudjuk azt is, hogy egy rendszer lecserélése egyben egy remek alkalom arra is, hogy hatékonyabb technológiai folyamatokat alakítsunk ki, a dolgozókat tudását felfrissítsük, a rossz szokásokat levetkőzzük - azaz tiszta lappal kezdjünk.
A mai rohanó világban nem engedhetjük meg magunknak, hogy halogassuk a problémák megoldását és a nehéz döntések meghozatalát.
Mi felajánljuk Önnek a lehetőséget, hogy valóban egy olyan rendszert és tudást kapjon kézhez, mellyel több profitot termelhet, költségeket csökkenthet és egyben plusz tudáshoz, kész megoldásokhoz juthat olyan problémákra, melyekkel már régóta küszködik!

 

Természetesen mindeközben végig Ön mellett leszünk és segítünk megtalálni az optimális megoldást.


A többi rendszer forgalmazójával szemben, mi tisztában vagyunk a migráció előnyeivel és hátrányaival és felkészültünk arra, hogy mindenben támogassuk Önt! Rendelkezünk ütemtervekkel, melyek segítségével a migráció egyszerű és nem jár felesleges idő és energiapazarlással.

A rendszer rendkívül rugalmas, így könnyen lekezelhető benne bármilyen rendkívüli eset, amely rendszerváltás során általános problémának számít.


Főbb adatbázisok:

    IATA és ICAO repülőgép kódok
    IATA város-, és reptéradatbázis
    IATA légitársasági 2 és 3 betűs kódok
    járatok, útvonalak, vegyesen, Passenger, cargo only, RFS, ad-hoc, menetrendszerű, akár AAA9999A hosszúságú járatszám
    küldemény típus, súly, méret, túlfoglalás, FFR foglalás, ULD és kombinációikból összeállított szabályok mátrixa
    repülőgép regisztráció, járat, útvonal, fuvarozó, típus szabályok mátrixa


Az eddig leírtak megnyerték tetszését? Szeretne még többet megtudni a rendszerről? Kérjük töltse le a rendszer bemutató anyagát

Ha esetleg nem találja a keresett rendszert, szolgáltatást vagy választ a kérdésére, örömmel segítünk! Írjon vagy hívjon bennünket az elérhetőségeinken vagy kérjen tájékoztatást a sales()ccs.hu e-mail címen!

Last Updated ( 2018. június 11. hétfő, 11:59 )  
copyright 2009. (c) CCS Hungary Aircargo Ltd.
H-2724 Újlengyel, József Attila utca 12.
email: sales()ccs.hu
Figyelem, a weboldal Joomla alapú és sütiket is használ!