LabelPrinter Vonalkódos Címkenyomtató rendszer. Címkenyomtatás speciális eszközök és anyagok nélkül, a meglévő irodai lézernyomtatóval!

 

Megfigyelte? Vagy a nyomtató olcsó és a hozzá való címke anyag drága, vagy fordítva.

Szeretné, ha mindkettő olcsó lenne és ha elromlik a címke nyomtató, bármelyik irodai nyomtatóval helyettesíthetné?

Nem szeretne sokat költeni saját szoftverre, amellyel a IATA szabványoknak és saját vállalati image előírásainak egyaránt megfelelő címkét tud nyomtatni?

 
Íme a tökéletes megoldás:


IATA szabvány vonalkódos cargo címke nyomtatása, célhardver nélkül, olcsón, egyszerűen, szinte bármilyen irodai lézernyomtatóval !

 

A CCS Hungary LabelPrinter vonalkódos címkenyomtató rendszer egy a CCS Hungary AWB és a CCS Hungary BACH rendszerhez csatlakoztatható és a IATA Resolution 606-os szabványnak megfelelő vonalkóddal ellátott címkék nyomtatására alkalmas PC szoftver.

 

A küldemények vonalkódos címke nélkül könnyen elveszhetnek, vagy  késhetnek a nagyobb nemzetközi repülőtereken, mivel ezeken a repülőtereken már vonalkód alapú azonosításra épült automatizált rendszerek vannak.
A CCS Hungary természetesen feladatának tekintette ennek megoldását is. Olyan megoldást kerestünk, amely nem igényel speciális, igen drága címkenyomtató berendezést és előrenyomtatott alapanyagot. Végül elkészültünk a szabvány előírásainak megfelelő és több vezető légitársaság által már tesztelt és elfogadott címkeformátum nyomtatását végző szoftverrel. A címkék nyomtatását egy lézernyomtató segítségével elvégezheti A4-es formátumú, 6 vagy 4 öntapadós etikett címkét tartalmazó papírra.


CCS Hungary LabelPrinter címkenyomtató PC szoftver ára 1998 óta változatlan, pedig a szoftver folyamatosan fejlődik!


Egy vevő számára az első példány ára: 29 000,- Ft + ÁFA / kliens
Minden további kliens ára: 22 000,- Ft + ÁFA / kliens

 


Szeretné élőben is látni a rendszert? Semmi akadálya, csak töltse let a DEMO verzióját! A demo verzió a rendszer teljes funkcionalitását tartalmazza azzal a megkötéssel, hogy nem a beírt főfuvarlevélszámot nyomtatja a címkékre.


A CCS Hungary LabelPrinter adatbeviteli ablaka és a segítségével nyomtatható címkék:   

 


Látogasson meg bennünket és próbálja ki a rendszert vagy kérdezzen rá az önt foglalkoztató problémára a sales()ccs.hu e-mail címen vagy egyéb elérhetőségeinken!
 
További előnyei:

- nem igényel speciális címkenyomtatót a rendszer, hagyományos lézernyomtatón is kinyomtathatók a címkék
- önálló használat esetén a szoftver ellenőrzi a főfuvarlevélszám ellenőrző számjegyének és a megadott városkódok, illetve reptérkódok helyességét, így az elírásból származó hibák minimálisra csökkenthetőek
- azon felhasználóink, akik a CCS Hungary AWB vagy a CCS Hungary Inpro rendszereinket is használják, ezekből a rendszerekből egy gombnyomással kinyomtathatják a címkéket, melyeket automatikusan kitölt a rendszer
- azon felhasználók, akik belső címkékkel is szeretnék ellátni az export küldeményeik egységcsomagjait, egyszerűen készíthetnek olyan címkéket is, amelyen a saját céges emblémájuk szerepel a vonalkód helyén, és a házifuvarlevélszám van kiemelt helyen
- egy A4-es lapon akár több export küldemény címkéit is el lehet helyezni és a kívánt helyre pozícionálni,  így takarékoskodva az A4-es ívekkel
- a rendszer több nyelvű (magyar, angol, német) és a beállításokban egy gombnyomással könnyen átállítható bármilyen nyelvezetre
- a rendszer rendelkezik saját súgóval, melynek segítségével könnyen elsajátítható a rendszer használata, illetve használat közben is hasznos ötleteket meríthet belőle a felhasználó. A beállított nyelvezet alapján beszél a súgó is

 
Érdekesség: Budapesten először a Lufthansa vezette be 1998. áprilisától kötelező jelleggel a vonalkóddal ellátott címkék használatát, és ekkor készült el a CCS Hungary LabelPrinter első verziója amely akkor a világon egyedülálló megoldást kínált a címkenyomtatásra! Mára már szinte mindegyik légitársaság és handling agent megköveteli, hogy a leadott export küldemények egységcsomagjai legyenek ellátva vonalkódos címkével. A CCS Hungary még abban az évben elkészítette a LabelPrinter első verzióját. Azóta a legnépszerűbb export termékünk, sok száz példányt adtunk el belőle és a világ minden kontinensén elégedett LabelPrinter felhasználókkal dicsekedhetünk.
 
Rendelje meg vagy kérjen további tájékoztatást a sales()ccs.hu e-mail címen és egyéb elérhetőségeinken!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Last Updated ( 2023. augusztus 09. szerda, 12:28 )  
copyright 2009. (c) CCS Hungary Aircargo Ltd.
H-2724 Újlengyel, József Attila utca 12.
email: sales()ccs.hu
Figyelem, a weboldal Joomla alapú és sütiket is használ!