A speditőri rendszerhez (CCS AWB), a handling rendszerhez (CCS BACH) és az AODB rendszerhez integrált számlázási, pénzügyi, ügyfélnyilvántartó és tájékoztató rendszermodul-család, vagy önálló számlázó rendszer

Szeretné, ha a számlázáskor nem kellene újra rögzíteni a küldemény adatait?

Biztos akar lenni, hogy minden küldemény, minden költsége számlázásra kerül?

Nem akar többé számolni, automatikus kalkulációs rendszerre van szüksége?

Nem szeretne külön nyilvántartásokat vezetni, mindet egy helyen kíván látni?

Folyamatosan nyomon akarja követni egy-egy küldemény nyereségét, automatikus költség / bevétel / profit kalkulációra van szüksége?

Szeretné, ha a küldeményei státuszát az ügyfelei is bármikor megtekinthetnék?

Íme a az Önnek készített megoldás!
 
A CCS Hungary pénzügyi rendszer (CCS Hungary Inpro) tervezésekor és fejlesztésekor elsősorban az a cél vezérelt minket, hogy a légi iparági munkafolyamatokhoz jól illeszkedő, a mindennapi munkában könnyen és egyszerűen használható pénzügyi rendszert készítsünk. A rendszer elsősorban a légi árufuvarozás területén működő vállalatok egyedi igényei és az NAV előírásai alapján került kifejlesztésre és az évek folyamán formáztunk olyanná, amely a legmesszebbmenőkig kiszolgálja a felhasználókat, segítve őket munkájukban. Ennek köszönhetően, miközben más pénzügyi rendszerekkel sokban megegyezik, így könnyen megtanulható a használata, mégis önmagában egyedülálló, hiszen megfelel a légi árufuvarozás sajátosságainak is.
 
Minden rendszerünk moduláris felépítésű, CCS Hungary BACH, CCS Hungary AWB és CCS Hungary AODB rendszereinkhez egyaránt csatlakoztatható ez a pénzügyi rendszer
de önálló rendszerként, vagy az Ön meglévő rendszeréhez csatlakoztatva is használható.
 
Maga a CCS Hungary Inpro is több modulból áll, és így nem csak bármelyik egyéb rendszerünkhöz könnyen illeszthető, mint elszámoló-számlázó rendszer, de kedves felhasználóink válogathatnak a funkciók közül. Könnyen összekapcsolható akár az Ön könyvelői programjával vagy pénzügyi rendszerével is az elektronikus adatcsere érdekében.
 
Hogyan működik és mit tud pontosan? Hogy megtudhassa a választ kérjük töltse le a rendszer képernyő képekkel gazdagított prezentációját!
vagy kérjen tájékoztatást a sales()ccs.hu e-mail címen és egyéb elérhetőségeinken!
 
A CCS Hungary Inpro rendszercsalád kifejezetten a légi iparág szereplői számára készült az általuk meghatározott igények alapján és pénzügyi szakértők segítségével. A rendszer segítségével könnyen rögzíthető és nyomon követhető minden pénzügyi folyamat, és lehetőség van a nyereségesség mérésére akár légi küldeményenként vagy járatonként illetve tevékenységi körönként.
A CCS Hungary Inpro rendszercsalád (korábbi nevén: CCS Hungary ISped) fő célja a teljes légi szállítmányozási folyamat (az export/import fuvaroztatásra szóló megrendelés beérkezésétől kezdve annak pénzügyi lezárásáig) automatizálása és felgyorsítása. A rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy a cég a küldeményadatokat, az okmányokat és a pénzügyi adatokat elektronikusan tárolja.
A rendszert számos légi speditőr cég operatív, pénzügyi és vezetői feladatokat ellátó kollégájának a segítségével terveztük meg és készítettük el annak érdekében, hogy a valós igényeket szolgálja ki.
 
 

 

Last Updated ( 2019. április 12. péntek, 16:32 )  
copyright 2009. (c) CCS Hungary Aircargo Ltd.
H-2724 Újlengyel, József Attila utca 12.
email: sales()ccs.hu
Figyelem, a weboldal Joomla alapú és sütiket is használ!